Fox

Dansfirman

VI LÄR ER DANSA

Välkomna till Dansfirman FoxFusion helgen 11-12 nov 2017

 

För då har vi det otroligt populära och duktiga ledarna:

Tony & Kimberly här hos oss!

 

Kursinnehåll:

- Samspel

- Tajming

- Teknik

- Musikalitet

 

Detta är en kurs i modern fox med ett tydligt socialdansperspektiv. I de tekniker och figurer vi lär ut fokuserar vi på föra-följa-tekniker, snarare än att lära in förutbestämda steg och mönster. Med det menas att vi lägger ett stort fokus på att arbeta med hur föraren ska förmedla sin förning till följaren så att följaren förstår förningen, samt med olika följartekniker för hur följaren ska förstå förningen. Vi lägger även ett lika stort fokus på både förarens, som följarens roll i dansen.

 

Vi lär ut en fox där hållningen och den egna balansen är centrala apsekter, vilket skapar en lugn, ergonomisk och avskalad stil, med möjlighet att använda sig av figurer och turer från andra danser. En del av de tekniker och figurer vi lär ut är inspirerade av danser som tango och kizomba, förningsteknikerna har dock anpassats för att kunna användas på i social fox.

 

Nivån är fortsättning/avancerad varför det förväntas att du är en van dansare och kan snurra åt båda hållen med bra balans.

 

Kurslokal: Nolia (Folkets Hus Piteå)

Tider: Lördag 10.00-16.00 Söndag: 10.00-16.00

Lördag morgon är det bra om kursdeltagarna kommer en stund före för avprickning.

Lokalen öppen från kl 9.00.

 

Fika/ Kaffe: Kommer att finnas till försäljning för en billig penning som vi säljer till förmån för Barncancerfonden Norra. Det ingår inte i kurspriset. Ta gärna med kontanter.

 

Anmälan: Öppnar 9 april kl 17:00. OBS! Anmälan är bindande.

Anmälan görs till kalle.palo.firman@telia.com

Singelanmälda paras ihop eftersom anmälningarna kommer in.

Vårt mål är att kurserna ska ha en jämn fördelning mellan förare och följare.

Pris: 1800Kr/par Singel 950kr/person

 

Vid anmälan skall följande anges:

Namn:

Om du vill gå som förare/följare:

Telefonnummer:

Emailadress:

 

Vi kommer att bekräfta din anmälan och då får du också betalningsinformation. Där kommer också att framgå att det är en anmälningsavgift på 600 kr/par och 300kr/ person. Anmälningsavgiften återbetalas ej. (resterande del 600kr/650kr betalas senast en månad innan kurstillfället).

För att bekräfta antagningen görs detta genom en inbetalning av 600 kronor/par, 300/person i anmälningsavgift. Vid utebliven inbetalning av anmälningsavgiften så stryks man från listan och vi antar nästa som står på kölistan. Efter inbetalning av anmälningsavgiften har man sedan fram till den 30 september på sig att betala in resterande avgift, dvs 1200 kr eller 650kr .

 

Vi kommer att maila ut en bekräftelse till samtliga. Det kan dock ta någon dag. Även de som eventuellt hamnar på kölista får ett mail.

Av erfarenhet vet vi att det brukar vara en lång kö av följare – så ut och ”ragga”.

 

Välkommen till en härlig danshelg med oss på Dansfirman!

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

 

Besök gärna hemsidan: www.dansfirman.se

Uppdaterad 2017-09-20

Tag kontakt med oss: kalle.palo.firman@telia.com