Dansfirman

Dansfirman

VI LÄR ER DANSA

Dansfirman

 

Började som en enskild firma 2007 men är sedan 2013 ett aktiebolag.

 

Vi håller träningar och kurser i olika nivåer inom Bugg, Dubbelbugg, Lindy hop,Boogie Woogie, West Coast swing, Fox

Vi har många års erfarenhet av dessa danser och vi har utbildad tränare/kursledare via Svenska dansportförbundet men har även en hel del utbildning via Micteam samt övriga

företag. Som företag så vill vi ständigt utvecklas så därför utbildar vi oss kontinuerligt.

 

Ibland så behöver jag hjälp med kurser och träningar. Då anlitar jag några personer som är utbildade kursledare/ tränare allt för att hålla så hög kvalité som möjligt. Vi vet att vi

har ett brett utbud av kurser/träninagar och hög kvalité på träningarna/kurserna.

 

Dansfirman erbjuder:

Kurser i Bugg, Fox, Boogie Woogie, Lindy Hop, West Coast Swing, … Privatlektioner (brudpar, socialdansare, tävlingspar), grupplektion kille och tjejgrupper,

teknik och tanke träningar, (möhippor, kompisgänget) byaförening eller vänskapskrets som vill vara tillsammans och lära er dansa bugg eller någon annan dans så hör gärna av er

till oss så hjälper vi till att ordna det till ett vettigt pris.

Företag hör av er till oss för evenemang ex kickoff, mm

 

Kalle Palo

 

Dansfirman

VI LÄR ER DANSA

Dansfirmans Team

Matilda Tuomela

Matildas träningar och kurser är välplanerade, roliga, och mycket givande.

Hon är otroligt duktig, rutinerad och väldigt pedagogisk. Matilda ser vad vi behöver och lär ut DANS.....inte bara en massa svåra turer och slingor. Att hon sedan går runt och analyserar och provdansar med oss alla gör ju att det blir som en"mini-private(privatlektion)

Anette Öberg

När dansfirmans ängel intar dansgolvet lyser rummet upp. Hon är den sociala stjärna som ser och hör

alla ingen känner sig bortglömd. Kreativiteten flödar och hon backar aldrig för en utmaning! Ska hon göra något gör hon det med stort engagemang och går all in! Med hård träning och mycket skratt finns alla möjligheter! Det spelar ingen roll om det gäller att klä ut sig eller dansa

disco i en galleria Anette är redo och först att anmäla sig! Utan vår miljömedvetna, glada, sociala, kärleksfulla Ängel skulle träningar och projekt vara mycket tråkigare!

 

Jarkko Jakke Markkanen

This dancedude comes from Easter Finland and he has been hooked to bugg for a quite while. Under the surface of peace and smooth personality you may find also enthusiasmn to logical and high teknik. After years he still gets energy from new variations of dancing bugg. Musik and rhythmn runs him like day after night. This is person you have to feel and experience both as dancer and teacher.

Competing in Bugg, Fusku

Nina Sandberg

Det första man ser då man möter Nina

är ett stort leende!

Nina är smart, social, en varm

människa som utstrålar ett lugn och

verkligen ser andra människor. Som

dansare är Nina väldigt engagerad med

höga krav på sig själv. Hon tänker alltid

på vad hon gör, varje dans är ett

träningstilfälle.

Nina har höga krav på sin teknik och

ställer ibland Kalle mot väggen med

kniviga frågor!

Som dansledare är Nina en riktig

inspiratör hon lyfter stämningen i

gruppen! Hennes styrka är pedagogik och förklarar så att alla förstår.

Hon har en kärlek till slagermusik och

spelar gärna det när hon är DJ. Sedan Nina kom till Dansfirman har hon kämpat för att få Kalle att förstå att dans är träning och stretch ingår i träning! Och en förändring har skett även bossen är med när vi stretchar idag ;)

Jens Öberg

Jens är killen som verkligen kan

konsten att se saker positivt! Han är

en ödmjuk, avslappnad kille med

leendet nära till hands. Som dansare

tillför han glädje i dansen och tack

vare sin goda teknik är han duktig på

att lyfta fram det bästa hos dem han

dansar med. Han är intresserad av

musik och det märks på hans sätt att

fånga musiken när han dansar.

Jonas Olofsson

Första intrycket, blyg kille? Ja, kanske lite, men skenet bedrar. Det här är en kille som verkligen strålar på dansgolvet! Med ett leende som smittar och med snabba lätta steg virvlar han runt!

Hur åstadkommer han detta? Jo han tränar.

Mycket och ofta. Han fokuserar på teknik,

musikanpassning och känsla. Och det är klart att 14 år av träning har gett resultat. När han och Evelina intar tävlingsgolvet går allt som en dans,kan man säga! Det är lätt att tro att det bara är cool rockmusik som gäller för denna trumspelande kille, men bli inte förvånad om han kan varenda textrad i de töntigaste dansbandslåtarna också!

 

Evelina Enlund

Evelina är en snäll, positiv person som ger positiv energi till alla kursdeltagarna och inspirerar träningsgrupper.

Hon är duktig på att dansa både som tjej och som kille.

Teknik inom dansen är något Evelina tycker om och eftersom hon vill bli en bättre dansare och är så envis så tränar hon mycket på teknik. Evelina brukar säga till delatgarna när de ska lära sig nya saker "det är inte svårt bara ovant".

Daniel Mark

Daniel ger sig in i dansen med glädje. Han är inte rädd för att prova nya saker och har inställningen att provar man inte så lär man sig inte. Det gör att han hela tiden utvecklas som dansare. Han är glad, social har lätt för att få folk att skratta och bidrar till en trevlig stämning där han är med.

Kalle Palo

Med humor som verktyg och glimten i ögat lär han ut dans en klass för sig. Det finns inga tvivel att det är kvalité och teknik som genomsyrar allt han tar sig för. Tänk att det går att lära ut dans så fantastiskt bra utan att ta ett enda steg själv.

Inte ett öga är torrt, det är tempo, svetten rinner, det är roligt och dansant på träningar med Kalle

Helen T Palo

Är den som har koll! Med ett varmt hjärta och stort engagemang ordnar hon och fixar det mesta. Det är tack vare henne som allt och alla är på rätt plats vid rätt tillfälle. Trots detta missar hon sällan ett tränings tillfälle. Alltid med ett leende och med fullt engagemang i det hon gör är hon en klippa i teamet.

Tag kontakt med oss: kalle.palo.firman@telia.com

Uppdaterad 2018-11-11